CBD Olie dosering

CBD Olie dosering

CBD Olie

Je hebt je CBD Olie gekocht en je kan niet wachten om te gaan beginnen met het gebruiken van je nieuwe aankoop. Vaak krijg je wel een gebruiksaanwijzig bij je CBD Olie. We zien echter dat deze gebruiksaanwijzingen vaak zeer algemeen of zeer summier zijn. Vandaar dat we vandaag ingaan op het veilig gebruiken van CBD Olie.

Omdat iedere persoon CBD Olie voor verschillende redenen gebruikt, is het onmogelijk om een goede gebruiksaanwijzing voor iedereen voor te schrijven. Voor de veiligheid voor iedereen, raden we aan om met een lage dosering te beginnen. U kunt dit geleidelijk opbouwen tot u het gewenste effect behaalt. U kunt de CBD Olie twee tot driemaal per dag innemen.

U druppelt de olie onder de tong. Laat het hier ca. 20 seconden rusten, voor u het doorslikt. CBD Olie kan een sterke smaak met zich meebrengen. Het is daarom aan te raden om na gebruik van de CBD Olie de smaak weg te spoelen met water.

De dosering is erg afhankelijk van de aandoening waarvoor u het wilt gebruiken en hoe vaak u al CBD Olie gebruikt. Geef het lichaam echter tijd om te wennen aan het gebruik van CBD Olie. Dit gewenningsproces duurt ongeveer 4 á 5 dagen.

Nadat het lichaam gewend is aan het gebruik van CBD Olie, maar u heeft nog niet het gewenste resultaat bereikt, kan je gaan experimenteren met de hoeveelheid druppels CBD Olie die onder de tong worden gelegd.

Voor de juiste dosering wordt aangeraden om de CBD Olie met een pipet onder de tong te leggen. Op deze manier wordt voorkomen dat er een extreme dosering in één keer wordt binnen genomen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *